helder en pragmatisch

Wensen en eisen, de omgeving, de ruimte(s) zelf en de opdrachtgever: deen ontwerpburo brengt alles in kaart en legt dit op de bestaande of toekomstige situatie. Analyse, ontwerp en uitvoering worden pragmatisch aangepakt en de communicatie over het (bouw)proces is altijd helder.
overzicht en regie
Als opdrachtgever krijg je al vroeg een ontwerp, voor een duidelijk totaalbeeld van hoe het er straks uit gaat zien. Tijdens dit intensieve traject van visualisatie worden alle ontwerpen tot in detail uitgetekend. Wij houden technisch, organisatorisch en creatief de regie, en werken graag zo vroeg mogelijk samen met architecten en andere betrokken partijen.

 

deen ontwerpburo werkt onafhankelijk en kan op verzoek kiezen uit een betrouwbaar en breed netwerk aan vakmensen, ambachtslieden en leveranciers. Wij blijven, indien gewenst, zelf intensief betrokken bij de bouw en uitvoering. Zo wordt het ontwerp binnen de gestelde financiƫle kaders tot in detail gerealiseerd. Het resultaat: een ruimte waar alle gebruikers zich thuis voelen.

 

samen werken

analyse I ontwerp I begeleiding en uitvoering
overleg I samenwerking I heldere communicatie